♚ Gadis Comel ♚
Own


+Follow | Dashboard
Jieha Farisha ║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ Original and Official Profile ®
Facebook | Twitter

Diary About Links

Time machine





Mastermind

Baseode; Intan .
Template/Header; Eyka
Other; Atiqah



luahan dan ucapan untuk warga KG94 :)

Assalammualaikum semua :) hye . sekian lama jie tak mengupdate blogg ni so hari ni tiba-2 tergerak hati nak cerita macam-2 yang jie dah lama simpan . jie punya perasaan sekarang ni mmg tgh campur aduk mcm ABC . tgh pikir hala tuju jie untuk masa akan datang . sambung belajar ? tpi kat mane ? result jie tak gempak mana pun mcm anak-2 org lain yang dpt staight A's . jie dah usaha apa yang jie mampu . jie mintak maaf :) jgn bandingkan jie dgn org lain sbb otak kami masing-2 berbeza . mungkin dia berjaya sekarang . jie mungkin satu hari nanti . akan ku buktikan :) but , please jgn buat jie kecik hati . jie tahu apa yang jie mampu buat . untuk kawan-2 yang berjaya dapat straight A's , jie ucapkan tahniah buat you alls sbb dah berjaya buat parents you all bangga . moga you all berjaya dan jgn lupa diri satu hari nanti . itu pesan jie . untuk kawan-2 yang dapat result kurang cantik , jgn give up kay . mungkin korang ada keistimewaan pd diri korang yang boleh korang tunjuk kan . biarkan dan pedulikan apa org nak kata yang penting kita tahu apa yang kita dah cuba buat . utuk KG94 , jie tahu ramai yang dah berjaya kan . tahniah jie ucapkan kat korang semua . harap sangat kita semua akan still contact even masing-2 dah berjaya . jie bertuah sgt dpt join group ni sbb macam-2 yang jie dapat . terutama dapat kawan yang lebih 2 ribu . antaranya korang yang tgh baca ni . for SARA YASMIN , aku syg kau sgt sbb kau selalu bagi aku nasihat bila aku tgh down mcm org gila . aku hargai tu beb :) for JIWA : aku tahu kau kuat , jgn lyn perasaan tu sgt . and thanks sbb kau sudi nak tlg aku jodohkan dgn si 'F' tu . haha . for SARAHANGIT : kau mmg terbaik doe . aku happy dapat kwn mcm kau . thanks ! for FARID : jieha suka kwn dgn farid . suka sgt main POKE kan ? okayy , thanks . dah berjaya nanti jgn lupa jieha ye ? :) MOH FAZ : tlg jgn nak sombong sgt . haha :) thanks ~ for mama NINA , jgn pedulikan org yang ada sifat dengki tu tau :) ily ! for ADMIN-2 tersayang , tahniah sbb dah berjaya tubuhkan group KG94 :) and untuk semua warga KG94 , jie sayang korang and jie mintak maaf kalau jie pernah buat salah dlm group tu . jie sayang korang ! iloveyou ,

*luahan ikhlas dari hati jieha farisha :)


Thanks For Visiting My Blog !